De Lentesessies @ Bijloke


De IOA doet mee aan de lentesessies, georganiseerd door De Bijloke in Gent. Dit zijn concerten in een tuin voor een klein publiek van telkens 50 personen. Daarom worden alle sessie twee keer gespeeld (14u en 17u) en kan je maximaal twee plaatsen reserveren. Dankzij cateringdienst Coeur Catering, zijn er drankjes en snacks waarvan je tijdens het optreden van kan genieten. Voor wie meer honger heeft, is het STAM-café, geopend ook geopend op de concertdagen.

De zesde lentesessie ‘Van Rossini tot Ellie Goulding’, wordt op 29 mei door onze studenten gebracht. Zij creëerden een cocktail van klassieke operanummers, van Rossini, Bizet en Wagner, samengebracht met een vleugje jazz en pop. Deze onconventionele mix van stijlen zorgt voor een unieke ervaring met een brede waaier aan stijlen en genres. Ideaal voor op een mooie lentedag dus!

Tickets zijn te koop via de website van de Bijloke. Houders van een UIT-pas kunnen ook telefonisch reserveren via 09 323 61 00. Hiervoor hou je je UIT-pasnummer zeker bij de hand.

 

 

Dates

Stay informed

IOA newsletter

Subscribe to our newsletter now and sign up here.